BIZZKIDZ MANAGEMENT COMPETITIE

BIZZKIDZ MANAGEMENT COMPETITIE

26 maart 2019

Duizenden leerlingen uit Nederland en België zijn vanaf januari de strijd aangegaan om de titel ‘Manager van het Jaar 2019’. Die titel komt nu een stapje dichterbij voor twee teams leerlingen uit vwo 6 van het Candea College. Na vier voorrondes hebben de leerlingen de halve finale bereikt van de landelijke Bizzkidz Management Competitie.

De managementgame wordt geheel online gespeeld via www.bizzkidz.nl. Leerlingen vormen het managementteam van hun eigen fictieve onderneming. Zij worden niet alleen geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen in de markt, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen!

De beste teams gaan door naar de landelijke finaledag op zaterdag 13 april bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam. Daar strijden zij om de titel ‘Manager van het Jaar 2019’ en prachtige prijzen. Of de leerlingen van het Candea College tot de finalisten gaan behoren, wordt na 5 april bekend gemaakt.

Bizzkidz.nl  is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie.

 


< overzicht nieuws