require_once "include/functions_agenda.php"; require_once "include/functions_agenda.php"; Candea College haalt € 1.305 op voor KiKa

Candea College haalt € 1.305 op voor KiKa

Candea College haalt € 1.305 op voor KiKa

2 augustus 2022

“Een dergelijk mooi initiatief ondersteunen we natuurlijk van harte”, aldus wethouder Johannes Goossen. “Vandaar dat namens BOSS een cheque is overhandigd van € 250 in de strijd tegen kinderkanker.” BOSS is het platform waarin inwoners, het onderwijs, de gemeente, zorgprofessionals en sportclubs in Duiven elkaar versterken op het gebied van Bewegen, Ontmoeten, Sporten en Spelen. Na een succesvolle sponsorloop in 2021, trokken ook dit jaar mavo3 leerlingen met sport & bewegen in hun vakkenpakket, de sportkleding weer aan. Dat het een beetje regende mocht de pret niet drukken. En of ze nu hadden gekozen voor 8 kilometer hardlopen, 20 kilometer skeeleren of 40 kilometer fietsen; bij de finish werden ze met applaus en muziek warm onthaald.

“Als docent LO ben ik ontzettend trots op de leerlingen dat zij het allemaal gehaald hebben en dat zij kozen voor dit bijzonder mooie goede doel,” vertelt Michalis Geromarkakis, docent Bewegingsonderwijs en Dienstverlening en Producten/ mentor m3a De leerlingen van mavo3: “We hebben veel medelijden met de kleine kinderen die te maken hebben met de ziekte. Een ochtend sporten is het minste wat we kunnen doen voor deze lieve kinderen.” Een speciale dank vanuit het Candea gaat uit aan ouders, docenten, BOSS Team, collega’s, leerlingen, Tjeerd Dijkstra (voormalige medeorganisator van de eerdere sponsorloop), facilitaire dienst, Sound & Light, en KiKa voor alle mogelijkheden. De mooie opbrengst, werd via een QR-code direct aan KiKa gedoneerd.

Bron: Candea College haalt € 1.305 op voor KiKa (duiven-post.nl)


< overzicht nieuws