require_once "include/functions_agenda.php"; require_once "include/functions_agenda.php"; Voorlichtingsavonden & open dag

Voorlichtingsavonden & open dag


10 oktober 2022

Voorlichtingsavonden voor ouder(s)/verzorger(s):

8 november - sb/bk/km & mavo/havo
Locatie: Eltensestraat 8

9 november - mavo/havo & havo/vwo
Locatie: Saturnus 1

16 november - sb/bk/km & mavo/havo
Locatie: Eltensestraat 8

17 november - mavo/havo & havo/vwo
Locatie: Saturnus 1

Alle avonden beginnen om 19.15 uur met inloop (koffie/thee); de voorlichting start om 19.30 uur. Eindtijd is ongeveer 21.00 uur.

Zoals u ziet zijn op beide locaties de voorlichtingsavonden voor mavo/havo. Volgend jaar krijgen de mavo-havo klassen lessen op locatie Saturnus. U kunt al een beeld krijgen van de omgeving waarin uw kind les krijgt wanneer u kiest voor de voorlichtingsavonden op locatie Saturnus. Wanneer uw kind mavo-advies krijgt dat eventueel mavo/havo-advies kan worden kunt u zelf kiezen welke locatie en avond uw voorkeur heeft.

Het programma van de avond begint met een algemeen centraal gedeelte. Daarna is er gelegenheid om een onderwerp te kiezen waar uw belangstelling naar uitgaat, zoals bijv. informatie over het technasium (havo/vwo), begeleiding/ondersteuning door het zorgteam of informatie over de opleiding zelf.

Meer informatie over de onderwerpen, ontvangt u op de avond zelf.

Indien u op de aangewezen avond verhinderd bent, kunt u ook op de andere avond komen die past bij de leerweg. Ook als u bij nader inzien nog een tweede voorlichtingsavond wilt bezoeken, is dat mogelijk.

Heeft u vragen vooraf, dan kunt u deze stellen via info@candea.nl

Wij verwelkomen u graag op onze voorlichtingsavonden. Ook ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 7 zijn uiteraard van harte welkom.

Open dag
De open dag voor nieuwe brugklassers, hun ouder(s)/verzorger(s) en andere belangstellenden is dit schooljaar op woensdag 25 januari 2023 van 16:00 uur tot 20:00 uur, wees welkom!


< overzicht nieuws