require_once "include/functions_agenda.php"; require_once "include/functions_agenda.php"; Even voorstellen…. Carlijn Thuss

Even voorstellen…. Carlijn Thuss


12 oktober 2023

Hallo leerlingen, ouders en verzorgers, 

Iedereen, jong en oud, heeft weleens problemen of vragen waar je mee zit. Bijvoorbeeld vragen over stress, onzekerheid, vriendschap, pesten, contact met je familie, scheiding, financiële problemen, alcohol en drugsgebruik. Ook kunnen er bij ouders bijvoorbeeld vragen zijn over opvoeden, mediagebruik, verlies, relatieproblematiek. Soms lukt het niet om het zelf, of met behulp van vrienden, ouders, familie of kennissen, op te lossen. Vaak helpt het om er met iemand over te praten.

Ik ben Carlijn Thuss en ben als maatschappelijk werker betrokken op het Candea Collega. Ik ben bereikbaar voor leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten. We kunnen samen kijken naar jouw vraag en mogelijke oplossingen. We kunnen afspreken op school, bij je thuis of op het kantoor van het maatschappelijk werk in Duiven of Westervoort. De hulp is gratis.

Je kunt mij benaderen via de mentor of orthopedagoog of rechtstreeks op de maandag, dinsdag en woensdag via 0657868743 of c.thuss@santepartners.nl.

 


< overzicht nieuws