Huiswerkbegeleiding

Voor leerlingen
Vind je leren voor toetsen soms lastig en wil je beter leren leren? Vind je het fijn om jouw huiswerk op school te maken? Heb je hulp nodig bij dat ene lastige vak? Maak je je huiswerk thuis niet omdat er dan zo veel andere (leuke) dingen te doen zijn? Dan ben je welkom bij BijlesNetwerk, een huiswerkinstituut binnen het Candea College.

Huiswerkbegeleiding is elke schooldag beschikbaar van 14.00 tot 18.00. BijlesNetwerk is gekozen door ouders en school en werkt in kleine groepen met persoonlijke begeleiding. Er is altijd een begeleider aanwezig die je kan helpen met jouw huiswerk, leren leren en jouw planning. Zo heb je thuis meer tijd voor leuke dingen en leer je hoe je makkelijker, beter en sneller kun leren voor toetsen. Bijlessen vinden één op één plaats op een moment dat jou goed uitkomt. Er zijn wel extra kosten aan verbonden.

Ben je benieuwd en wil je eens een dagje huiswerkbegeleiding uitproberen? Dat kan! Neem contact op met Michelle van BijlesNetwerk voor meer informatie of een proefmiddag: 
Michelle.Pouwels@HWB.BijlesNetwerk.nl 

Voor ouders
Vindt uw zoon of dochter leren lastig? Zorgt huiswerk thuis voor strijd en ruzie? Wordt er thuis simpelweg geen huiswerk gemaakt door alle afleiding? Of is er hulp nodig bij een moeilijk vak? Dan is uw zoon of dochter welkom bij BijlesNetwerk, een huiswerkinstituut binnen het Candea College. Als aanvulling op de hulp die er is van leraren, mentoren, decanen en remedial teachers biedt BijlesNetwerk huiswerkbegeleiding, studiecoaching en bijlessen.  

Huiswerkbegeleiding is elke schooldag beschikbaar van 14.00 tot 18.00. BijlesNetwerk is gekozen door ouders en school en werkt in kleine groepen met persoonlijke begeleiding. Er is altijd een begeleider aanwezig die kan ondersteunen bij het maken van huiswerk, helpt bij leren leren en het maken van een goede planning. Daarnaast is het gewoon een fijne plek waar leerlingen in alle rust huiswerk kunnen maken. Zo blijft er thuis meer tijd over voor leuke dingen. BijlesNetwerk werkt met een wetenschappelijk bewezen methode Leren leren, zo werken we actief aan het verbeteren van studievaardigheden. Van het aanleren van deze vaardigheden heeft de leerlingen zijn/haar hele leven profijt. Bijlessen en studiecoaching vinden één op één plaats op een moment in overleg. Bijlessen zijn mogelijk voor alle vakken op een moment dat de leerling goed uitkomt. Studiecoaching is gericht op het intensief begeleiden van de leerling op het gebied van studievaardigheden. Aan de ondersteuning van BijlesNetwerk zijn wel extra kosten aan verbonden.

Wilt u een intakegesprek plannen om de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat voor uw zoon of dochter? Of wil hij/zij eens een middag huiswerkbegeleiding uitproberen? Neem contact op met Michelle van BijlesNetwerk voor meer informatie, een intakegesprek of proefmiddag.

Michelle Pouwels

BijlesNetwerk Candea College
0613622133
Michelle.Pouwels@HWB.BijlesNetwerk.nl