Ouderraad

Ouderraad Candea College
Ouderraad Candea College 
stelt zich voor

Het Candea College heeft een actieve ouder-vereniging waarvan alle ouders/verzorgers automatisch lid worden zodra hun kind naar het Candea gaat. Het bestuur van deze oudervereniging is de Ouderraad. Wat doet de Ouderraad eigenlijk en wie zitten er in het bestuur? 
Een voorstelrondje > 
Ouderavond
Hoe praat u open met uw kind over alcohol, blowen & vapen?

De Oudervereniging nodigt u van harte uit voor gratis thema-avond op woensdag 12 april op de Eltensestraat. Inloop is om 19.30 uur met een lekker kopje koffie/thee, start van de avond is om 20.00 uur. Aansluitend  kunt u gezellig napraten met andere Candea-ouders onder het genot van een frisje en een knabbeltje.
Lees verder >
Denk mee
Denk mee met de Ouderraad

Voor het huidige schooljaar zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste ouders!
Wilt u meedenken met de Ouderraad, een vergadering bijwonen of bestuurslid worden? U bent van harte welkom! U kunt altijd een vergadering bijwonen om te ontdekken of het iets voor u is.
Meer info >
Contact
In contact: voor ouders door ouders

Graag komen wij in contact met u! Ons motto is niet voor niets: voor ouders door ouders. Heeft u vragen aan de Ouderraad of wilt u iets aan de orde stellen? Graag spannen wij ons in voor de algemene belangen van leerlingen van het Candea College. 
Check hier onze gegevens >