Kennismaking met de nieuwe klas en introductiedag

Als je je hebt aangemeld voor het Candea College, dan kun je voorafgaand aan het schooljaar kennismaken met je toekomstige mentor/mentrix en je mede-klasgenoten. Voor zomer 2020 was de kennismaking op woensdag 17 juni gepland. Vanwege het coronavirus en de nodige maatregelen die wij hierin moeten nemen, verandert deze datum. Dit wordt nu woensdag 1 juli.
De kennismaking is op twee locaties: vmbo sb/bb, bb/kb en kb/mavo (+ dakpanklas mavo/havo) op Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus. Kun je die dag niet aanwezig zijn? Misschien ben je op kamp met groep 8 of ben je die dag ziek? Dan krijg je de informatie de week er na. Op de kennismakingsmiddag krijg je alle informatie die je nodig hebt voor een goede start van het schooljaar op het Candea College.


 


 

Kennismaking met de nieuwe klas en introductiedag

Introductiedag voor brugklassers

Het nieuwe schooljaar begint voor de brugklassers met introductiedagen. Dat betekent dat je op je eerste schooldagen door middel van activiteiten/spelletjes de school en je klasgenoten beter leert kennen. Na dit introductieprogramma krijg je ook je eerste echte lesuren. Het rooster voor deze eerste week krijg je op de kennismakingsmiddag voor de zomervakantie. En als je je eerste lessen krijgt hoor je van te voren van je mentor/mentrix welke boeken je mag meenemen. Daarna gaat het echte werk beginnen en is je start op het Candea College officieel! Heb jij er ook zo’n zin in? Wij ook!