require_once "include/functions_agenda.php"; require_once "include/functions_agenda.php"; Candea Nieuws | Candea College

Candea Nieuws

 • di
  16 apr

  Cyberaanval uitgeverij Iddink

  Op donderdag 11 april jl. is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Iddink is een leverancier van schoolboeken, (digitaal) leermateriaal en schoolspullen. Ook is Iddink leverancier van Magister, maar dat systeem heeft het Candea nooit gebruikt. Voor zover wij nu kunnen nagaan, is onze school niet geraakt door deze cyberaanval. Lees verder voor meer informatie.


  Lees verder
 • di
  9 apr

  Studentenreisproduct voor mbo’ers jonger dan 18 jaar

  Vrij reizen met de trein, bus, tram of metro. Dat kan met het studentenreisproduct!

  Volg jij een voltijd mbo-opleiding en ben je jonger dan 18? Als mbo-student heb je vanaf je 18e recht op studiefinanciering. Maar wist je dat je voor je 18e al wel gebruik kunt maken van het studentenreisproduct? Je mag zelf kiezen: vrij reizen in het weekend of doordeweeks.


  Lees verder
 • di
  2 apr

  Beste ouder(s) van onze h5 en v4/5/6 leerlingen,

  Op 12 maart j.l. heeft u een uitnodiging ontvangen voor Hope XXL.

  Na een heel indrukwekkende avond met Arjan Erkel op 27 februari jl., komt op 9 april aanstaande Ferry Zandvliet naar onze school. Ferry heeft in 2015 de aanslag in Parijs in de Bataclan overleefd. Hij was daar met vrienden voor een concert toen terroristen binnendrongen. Ferry en zijn vrienden hebben het overleefd en hij komt ons zijn indrukwekkende verhaal vertellen.


  Lees verder
 • di
  2 apr

  Op maandag 08 april 2024  starten we weer met de buitenlessen bij de velden van DVV. De leerlingen die buiten gymles hebben gehad kunnen dan vijf minuten later binnenkomen in de lessen. 

  We hopen natuurlijk dat het weer de komende weken zich aanpast aan onze wensen zodat we met goede omstandigheden de buitenlessen kunnen starten.

   


  Lees verder