require_once "include/functions_agenda.php"; require_once "include/functions_agenda.php"; Candea Nieuws | Candea College

Candea Nieuws

 • di
  23 mei

  Webinar studiefinanciering mbo
  Ga je na de zomer een mbo-opleiding doen en ben je (bijna) 18 jaar? Dan kun je studiefinanciering aanvragen. Maar waar bestaat studiefinanciering eigenlijk uit? Waar heb je recht op en hoe vraag je het aan? En hoe zit het met het studentenreisproduct?


  Om jou en je ouders zo goed mogelijk voor te bereiden, organiseert DUO op donderdag 1 juni om 19:30 uur het webinar ‘Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?’.


  Lees verder
 • do
  11 mei

  Was jij erbij op 5 april tijdens de conferentie NEDwerk? Die middag & avond was er een groot aanbod aan actuele workshops en lezingen, de presentatie van het nieuwe Handboek Vakdidactiek Nederlands én een keynote die je echt niet mocht missen! Alles stond in het teken van de Nederlandse taal. Bekijk hier de aftermovie.

  Credits: HAN University of Applied Sciences
   


  Lees verder
 • di
  9 mei

  Studentenreisproduct voor studenten jonger dan 18 jaar
  Ga je na de zomer een voltijd mbo-opleiding doen? Als mbo-student heb je vanaf je 18e recht op studiefinanciering. Maar wist je dat je voor je 18e al wel gebruik kunt maken van het studentenreisproduct?


  Lees verder
 • ma
  24 apr

  Maatschappelijk werk op het Candea College

  Het schoolgericht maatschappelijk werk is op een laagdrempelige manier beschikbaar voor jongeren, ouders en beroepskrachten. Het schoolgericht maatschappelijk werk sluit aan bij wat er leeft onder jongeren, ouders en hun omgeving. De school maatschappelijk werker heeft korte lijntjes met andere netwerkpartners & kan zo mooi een brug vormen tussen onderwijs, thuissituatie en de zorg.

  Hilde van der Velde en Ayse Bilici, maatschappelijk werkers binnen Santé Partners en gekoppeld aan deze school, stellen zich graag voor.

   


  Lees verder