require_once "include/functions_agenda.php"; require_once "include/functions_agenda.php"; Dragons’ Den in de OGTent

Dragons’ Den in de OGTent


29 juni 2023

Geen spoortje zenuwen bij de vwo-5-leerlingen van het Candea College in de Dragon's Den op 27 juni in De Ogtent in Duiven.

Dressed to impress en slides met een goed doorgevoerde huisstijl om hun business plannen te presenteren:

- Festistal, de naam dekt de lading precies, zorgt voor bewaakte fietsenstalling terwijl je een festival bezoekt.
- Local Liemers, een idee met een maatschappelijke functie, verrassingspakketten per fiets bezorgen, lokale korte ketens en mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst.
- Walletguard, probleemoplossend voor veiligheid en toegankelijkheid van pasjes met een stukje techniek dat niet uitbesteed wordt.

Moeilijk om te kiezen, maar Walletguard is de winnaar geworden. Ze deden het meest gedegen onderzoek, het plan was het meest compleet en ze wisten de vragen het beste te pareren.

Erg leuk om onze leerlingen te zien presenteren aan én te zien reageren op de aanwezige Dragons uit het bedrijfsleven en onderwijs.

Dank aan de juryleden voor de prangende vragen zodat ze een goed beeld konden vormen. Gaby Ligt (GABY coaching en consulting), Linda van Haren (Hogeschool Van Hal Larenstein), Raycko van Hummel (Unica), Gysbert Wind (WM2O), Hans Reussing (ABN-AMRO) en Sander Poelman (Poelmann van den Broek Advocaten)

Op de foto: De juryleden druk in overleg

Op de foto: De winnaars en de Dragons samen


< overzicht nieuws