require_once "include/functions_agenda.php"; require_once "include/functions_agenda.php"; Het Oosterbeeks Kamerkoor viert haar 35-jarig jubileum

Het Oosterbeeks Kamerkoor viert haar 35-jarig jubileum


25 oktober 2023

Het Oosterbeeks Kamerkoor viert haar 35-jarig jubileum met een verrassende uitvoering van het Requiem van Fauré. De begeleiding van harmonium (Dirk Luijmes) en piano (Ella Kamerich) zorgt voor intimiteit en transparantie.

Het Requiem wordt ten gehore gebracht in een unieke combinatie met Film-koormuziek: Lacrimosa, Gabriellas Sang, Shadowland, My love is always here en Je Vole. Ook de Cantique van Fauré staat op het programma.De uitvoeringen zijn op vrijdag 3 en zondag 5 november. Voor deze gelegenheid is het OKK uitgebreid met gastzangers en (oud-)leerlingen van het Candea College in Duiven. Het geheel staat onder leiding van Annelies Boone.

Kaarten bestellen Candea leerlingen, ouders & medewerkers
Voor Candea Leerlingen, hun ouders en Candea medewerkers zijn kortingskaarten te koop (€5,- per stuk) en te bestellen via deze QR-code:

Kaarten bestellen overige bezoekers
U kunt kaarten bestellen door een mail te sturen naar: okkconcert@gmail.com.
Vermeld daarbij uw naam, de datum en het aantal kaarten voor volwassenen/voor jongeren. Na ontvangst krijgt u een bevestiging met het bedrag en de betaalgegevens. Na betaling liggen uw kaarten op naam klaar bij de kassa.
Vrijdag 3 november, 20.00 uur, Candea College, Saturnus 1, Duiven
Zondag 5 november, 14.30 uur, Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7, Doorwerth.
Prijzen voorverkoop: €17,50 (jongeren t/m 20jr €7,50). Aan de kassa: €20,-, resp. €10,-.
Prijzen zijn inclusief programmaboekje en een consumptie na afloop.

Meer info.: www.oosterbeekskamerkoor.nl
Flyer Fauré & film


< overzicht nieuws