require_once "include/functions_agenda.php"; require_once "include/functions_agenda.php"; Gelderse Zeskamp

Gelderse Zeskamp


28 juni 2024

Als navolging op de Nationale Buitenspeeldag organiseert BOSS-beweegteam in samenwerking met Nevobo, Gelderse Sport Federatie en Sportbedrijf Arnhem, de Gelderse Zeskamp!
Onder het motto: meedoen is belangrijker dan winnen. De Zeskamp zal plaatsvinden op donderdag 11 juli van 13.30 t/m 16.30 uur in het Hosterpark (naast het Theepaviljoen).

2024 is het jaar waarin topsporters over de hele wereld weer bij elkaar komen om te strijden voor medailles. De Olympische spelen komen eraan en zullen dit jaar in Parijs plaatsvinden. Maar de Olympische zeskamp komt ook naar Gelderland.
Als echte topsporter word jij uitgedaagd om tijdens deze zeskamp met jouw team te strijden voor die gouden medaille. En misschien voor een plekje in de finale op 10 augustus. Van jong tot oud, van balsporten tot aan triatlon, het belooft een sportieve en gezellige dag te worden.

De middag zal bestaan uit verschillende sporten; triatlon, balsport, bmx-fietsen, klimmen, boogschieten, estafette en nog veel meer! De Gelderse Zeskamp biedt kinderen de kans om een dag de verschillende sporten te ervaren en daagt ze uit om te gaan voor goud. Meedoen is belangrijker dan winnen! Één team uit de gemeente wordt uitgenodigd voor de olympische finale op 10 augustus tijdens de finale van het EK Beach in Arnhem.
 
Hoe stel je jouw team samen? Een team bestaat uit zes tot tien personen, waarvan minimaal één teamlid een ouder/verzorger, opa of oma is. De activiteit is namelijk voor jong en oud!
Meld vervolgens jouw team aan door te klikken op de volgende link: Aanmelden Gelderse Zeskamp.


< overzicht nieuws